Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Om Tränarportalen
Välkommen till Tränarportalen

Tränarportalen är en marknadsplats för aktiva inom ridsport. Här kan du publicera information om verksamhet, träningar, clinics, helgkurser etc. Som besökare kan du enkelt via Tränarportalen få information från din tränare och anmäla dig till någon av aktiviteterna!

Bakgrund

Tränarportalen startade 2003 och sajten visades online under Falsterbo Horse Show samma år. Året därpå lanserade Tränarportalen funktionen Informationssida, som snabbt blev mycket populär. Utvecklingen har därefter fortsatt och nya funktioner har tillförts. Även en systersajt till Tränarportalen, www.breeders.se , har utvecklats. Syftet med systersajten är att uppfödare och hästägare ska annonsera sina saluhästar på sajten. Ett annat syfte är att underlätta kontakten mellan å ena sidan uppfödare och hästägare, å andra sidan utbildare, tränare och ryttare.

Vår drivkraft har varit och är att ridsporten mår bra av att ryttare, hästägare och uppfödare anlitar dokumenterat välutbildade tränare och utbildare. Tränarportalen är den enda sajt där du kan söka efter tränare och utbildare inom ridsport där personerna redovisar sin utbildning och där de flesta dessutom presenterar hur de bedriver sin verksamhet.

Tränarportalen har bidragit till att utveckla ridsporten i Sverige. Det kan vi skriva eftersom vi varje månad har upp emot 300.000 sidvisningar av utbildade tränare och utbildare som presenterar sig på Tränarportalen.

Vi vet att Tränarportalen under sina nio år blivit det självklara valet för ryttare, hästägare och uppfödare att söka tränare och utbildare på webben. Skälet till det är att Tränarportalen är den enda sajt som har en så omfattande presentation av tränare och utbildare. Det finns ingen motsvarighet. Men, vi är inte nöjda med detta. Vi vill bli ännu bättre. Därför jobbar vi med ständiga förbättringar och tar gärna mot synpunkter för att göra Tränarportalen ännu bättre.

Sajten

Tränarportalen marknadsför tränare och utbildare inom ridsport. För att få ansluta sig ska tränare och utbildare ha en av Ridsportförbundet dokumenterad godkänd utbildning. Om detta inte finns på grund av att tränaren/utbildaren är utbildad utomlands så klassas utbildningen som "Annan utbildning" och utbildning samt erfarenhet beskrivs i informationstexten.

På sajten www.tranarportalen.se presenterar närmare 400 tränare och utbildare sin verksamhet, i text och bild, på en Informationssida. Till Informationssidan kan hemsidor, sociala medier som t ex Facebook och YouTube, samt olika typer av dokument kopplas.

Som besökare kan du enkelt söka efter tränare och utbildare i sökfunktionen. Den tränare som vill exponera sig ytterligare väljer att bli VIP-tränare och presenteras med namn överst på sajtens sida.

Att hitta unghästutbildare är enkelt på Tränarportalen då det finns en snabblänk till sammanställningen av unghästutbildare på www. unghastutbildare.se. Här har unghästutbildaren kompletterat sin verksamhetspresentation med ett CV som innehåller utbildarens meriter.

Att ansluta sig

Att ansluta sig till Tränarportalen gör man under menyrubriken "Anslut dig".

 

Flj Trnarportalen p Facebook
Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018