Veckans - tränare

Gustafsson Eva-MRylén CorneliaSundin Maria
  Gustafsson Eva-M
  Rylén Cornelia
  Sundin Maria
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Östergötland

Kategori:

Beridare

Ridinstruktör

Unghästutbildare

Kontakt

Adress:

Ullevi Gård

610 20 Kimstad

Telefon:

Mobil - 0708-667734

Arbete - 011-340221

Hem - 0708-667743

E-post:

kontakt@dressyrhoppet.nu

Webb

Hemsida:

www.dressyrhoppet.nu

Facebook:

Dressyrhoppet

Hästar till försäljning:

breeders.se

 

Stall och ridcenter DressyrHoppet
Träning och utbildning
Om du är intresserad av att komma i kontakt med mig, för att träna eller för utbildning av din häst, så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.
DressyrHoppet
DressyrHoppet bildades 1999 av Caroline och Mikael Carlstedt. Företaget har därefter utvecklats i snabb takt och är nu en av de större anläggningarna i Sverige. Från våren 2007 bedrivs verksamhet på egen anläggning på Ullevi, strax söder om Norrköping. Både Caroline och Mikael har väl dokumenterad utbildning samt tävlingserfarenhet upp till Svår klass i disciplinerna dressyr samt hoppning. Som kund hos DressyrHoppet kan du känna dig trygg. Caroline och Mikael är välmeriterade och erfarna tränare som utvecklar dig och din häst.
Caroline Carlstedt
Caroline är en av de mest välutbildade tränarna inom dressyr i Sverige. I Sverige finns endast två personer som är Diplomerade Beridare inom Dressyr. Caroline är en av dem. Dessutom är hon Auktoriserad Ridlärare och Unghästutbildare. Det är Caroline som är huvudansvarig för dressyrverksamheten inom DressyrHoppet. Hon håller träningar upp till Svår klass. Förutom träningar på den egna anläggningen håller hon träningar runt om i landet. Hon har även ett träningssamarbete med Nina Bengtsson som innebär att de gör utbildningskontroller på varandras elever.
Mikael Carlstedt
Mikael ansvarar på DressyrHoppet för planering och genomförande av unghästutbildningen. I stort sett varje år har Mikael kvalificerat unghästar till något av championaten i Sverige. Mikael håller hoppträningar för både ponny- och hästekipage, både på den egna anläggningen och på olika platser i Sverige. Själv deltar Mikael kontinuerligt i träningar som Pether Markne håller hemma hos Malin Baryard.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018