Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Göteborg-Bohus

Halland

Småland

Värmland

Västergötland

Kategori:

Dressyr C

Lic MsvB-domare dressyr

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Alekärr 120

442 91 Romelanda

Telefon:

Mobil - 0739-851936

Hem - 0303-223950

E-post:

em.gustafsson@hotmail.se

Webb

Hemsida:

 

Eva-Marie Gustafsson
Alekärrs dressyranläggning
Eva-Marie Gustafsson är licensierad C- tränare och lic MsvB-domare dressyr. Är även utbildad gymnasielärare och har en pedagogisk utbildning som kommer väl till pass i hennes träningar.

Eva-Marie driver sin verksamhet på Alekärrs dressyranlägning i Kungälv strax utanför Göteborg. Företaget erbjuder utbildning av hästar och ryttare inom dresssyr. Till buds finns programridning, dressyrträning, kurser, privatlektioner, samt kombinationskurser. Eva-Marie kommer även till dig och håller kurser vid behov.

En viktig aspekt i Eva-Maries träningar är att hon alltid arbetar för att gör dem individuellt anpassade efter varje ryttare och ekipages utbildningsnivå. Hennes pedagogiska kompetens och erfarenhet bidrar till att Eva-Marie kan leverera väl planerade och genomtänkta träningar.

Tillridning och vidareutbildning av hästar
Du som vill ha hjälp med att utbilda din häst eller ponny kan stalla upp den på Eva-Maries ridsportanläggning. Hon har många hästar i träning alltifrån unghästar till hästar i högre klasser.
Skicka in en Intresseanmälan med dina önskemål ( se ''Träning o utbildning'' ovan) eller ring mig så kan vi säkert hitta något som passar dig.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018