Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Södermanland

Kategori:

Fälttävlan C

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Nilslund

640 25 Julita

Telefon:

Mobil - 0731-833798

Hem - 0150-25066

E-post:

mathias@stallnilslund.se

Webb
Mathias Gustafsson
Stall Nilslund
Verksamhet
Stall Nilslund drivs i första hand av mig Mathias Gustafsson. Jag är auktoriserad C-tränare i fälttävlan. Stall Nilslund ligger mellan Katrineholm och Eskilstuna. Verksamheten består av tävlingsverksamhet inom fälttävlan, hoppning och dressyr. Vidare utbildar och utvecklar jag tävlingshästar samt utbildar elever inom i första hand fälttävlan och hoppning.
Tävlingsverksamhet inom fälttävlan, hoppning och dressyr
Jag tävlar mestadels egna hästar men i mån av tid och plats även andras hästar. Huvudsaklig inriktning är fälttävlan och hoppning men även dressyr. Jag har meriter i internationell fälttävlan på 2 stjärning nivå, hoppning tom 130 samt dressyr tom LA
Utbildning och utveckling av tävlingshästar
Jag köper in unga hästar för eget bruk och utbildar dom för att sedan se om de kommer att räcka till som någon ny stjärna åt mig. Hästarna köps oftast in i 2-3 års ålder och utbildas samt tävlas till jag ser vad de går för. Vissa passar mig och andra inte.
Utbildning av elever inom i första hand fälttävlan och hoppning
Jag anordnar både kurser samt privatlektioner året om. Utbildningsnivån på elever är varierad från nybörjare till rutinerade ryttare på nationell nivå. Tack vare bra möjligheter på anläggningen kan elever komma och stalla upp samt bo på anläggningen under längre tid vid träning.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018