Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Skåne

Halland

Kategori:

Dressyr C

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Aggarpsvägen 73

266 94 Munka Ljungby

Telefon:

Mobil - 070-770 42 80

Hem - 0431-43 16 60

E-post:

stallaxtorp@live.se

Webb

Hemsida:

Facebook:

Stall Axtorp

 

Gunilla Kare
Stall Axtorp
Stall Axtorp ligger i Munka-Ljungby utanför Ängelholm i nordvästra Skåne, 3 mil från Helsingborg och överfarten till Danmark och kontinenten. Ängelholm har en av Sveriges i särklass bästa badstränder (6 km lång sandstrand med camping, servering m.m.). På mindre än en timme kan man komma till Danmark.
Stall Axtorp är en ridanläggning med plats för 8 hästar i ett fräscht och luftigt stall. Vi driver ett utbildningsstall med dressyrträning och markarbete för ryttare med egen häst samt kurser i unghästutbildning och tömkörning.
Om oss
Gunilla Kare är auktoriserad C-tränare i dressyr, dressyrdomare och tävlar på medelsvår nivå. Hon har jobbat på hel- och deltid med ridning, träning, unghästutbildning och hästskötsel i över 40 år.
Det vi erbjuder
På anläggningen tar jag emot elever på olika nivåer och med olika ambitioner samt förutsättningar. Det finns möjlighet att träna individuellt eller att dela med någon och det gäller såväl grundträning som markarbete och dressyrträning inför tävling. På sommaren anordnas kurser alltefter behov och med möjlighet till uppstallning. Du kan skräddarsy din egen kurs - även möjlighet att boka mig för träning på annan ort.

Träning och kurser
Träningen är inriktad på både ungdomar och vuxna, ponnyer och hästar. Stor vikt läggs på en fungerande grundridning; sits, hjälper, lösgjordhet. Vi tränar sedan vidare mot tävlingsridning för dem som så önskar. För den som vill lägger vi in arbete över bommar eller hoppning på låg nivå. Det ska vara en angenäm upplevelse att rida och träna för såväl ryttaren som hästen och därför gäller det att omväxla arbetet och ställa lagom stora krav, så att utvecklingen går åt rätt håll och låsningar och bakslag undviks. Vikt läggs också vid förståelse av hästens behov.

Den som så önskar kan vara med och träna för A-tränaren och OS-ryttaren Anette Solmell som kommer till anläggningen regelbundet.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018