Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Dalarna

Värmland

Västmanland

Kategori:

Hoppning B

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Slottsvägen 22

734 94 Strömsholm

Telefon:

Mobil - 0706-406 115

E-post:

daniel@eqviso.se

Webb

Hemsida:

Daniels hemsida

Facebook:

Daniel på Facebook

Annonser:

Mina erbjudanden

 

Daniel Bergqvist
Rocktwig Equestrian
Daniel bedriver sin verksamhet i företaget Rocktwig Equestrian på Utnäslöt, Strömsholm där han har stall med 15 boxar. Verksamheten består av utbildning av främst unghästar men även äldre hästar tas emot för försäljningsuppdrag eller vidareutbildning.

Utöver verksamheten på Strömsholm så jobbar Daniel med ryttarutveckling på Svenska Ridsportförbundet samt som tränare med uppdrag i hela Sverige.
Utbildning
Daniel är B-tränare i hoppning samt utbildad inverkansdomare och överdomare. Han har jobbat som ryttare i Tyskland hos Luciana Diniz och är utbildad civilekonom med magisterexamen i företagsekonomi.
Träning och samarbete med ryttare
När det gäller mina träningar och mitt samarbete med ryttare så försöker jag ha ett helhetsgrepp på upplägget. Vi samarbetar för att uppnå de mål som sätts upp i utvecklingsplanen och då fungerar det bäst med kontinuitet.
Om man som ryttare har för avsikt att komma på träning ”lite då och då” så är det inte mig man ska träna för, då finns andra alternativ. Mitt upplägg fungerar bäst med ömsesidigt engagemang och vilja att nå uppsatta mål.
Tjänster/erbjudanden
Tränaruppdrag och individuell matchning där vi utgår ifrån en utvecklingsplan och lägger upp planering mot uppsatta mål.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018