Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Stockholms län

Uppland

Kategori:

Hoppning B

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Katrinedalsvägen 21

746 93 Bålsta

Telefon:

Mobil - 070-642 6426

Hem - 0171-521 71

E-post:

k.bonde@stallkatarinabonde.se

Webb

Hemsida:

StallKatarinaBonde.se

Facebook:

Stall Katarina Bonde

Mina annonser:

Klicka här

 

Katarina Bonde
Stall Katarina Bonde
Utbildning och erfarenhet
Katarina Bonde är auktoriserad B-tränare inom hoppning och verksam utanför Bålsta. Hon har varit aktiv i mer än 25 år och arbetar med ryttare och hästar på heltid. Katarina har tävlingsridit svår klass i hoppning och varit i flera länder där hon har tränat och tävlat samt haft förmånen att studera ett flertal framgångsrika tränare och ryttare. Kunskaperna har hon tagit med sig hem och utvecklat ett genomtänkt, långsiktigt och uppskattat träningssystem. Under åren har Katarina upptäckt hur betydelsefullt det är att uppmärksamma ryttarnas mentala inställning och fokusering vid träning och tävling.
Verksamhet
Katarina utbildar och tränar ryttare och hästar i hoppning, markarbete/dressyr. Hon erbjuder regelbunden träning, privatträningar, kurser, träningsläger samt mental träning. Katarina har en mycket bred erfarenhet av träning av olika ekipage från lätt till svår klass.
Katarinas specialitet är att kombinera ridteknik, träningslära och ryttarens mentala inställning vilket ger mycket positiva effekter. Hennes träningsmetod bygger på en kombination av hoppning, markarbete, fysiska färdigheter och mental träning.
Träningar
Varje vecka under höst- och vårterminerna håller Katarina hoppträningar på sin ridanläggning Katrinedals Ryttargård utanför Bålsta. Du kan även boka in privatträningar. Katarina erbjuder också kurser och träningsläger i hoppning, markarbete och mental träning under helger, lov och sommar. Kurser kan skräddarsys efter deltagarnas önskemål, du kan t ex kombinera hoppning med markarbete och mental träning.
Anläggning
Katarina är verksam utanför Bålsta på sin anläggning, Katrinedals Ryttargård, men åker också till andra anläggningar runt om i Sverige. Katrinedals Ryttargård har ett ridhus om 24 m x 66 m med ridmått 60 m.
Ett bra riktmärke för att hitta till Katrinedals Ryttargård är Biskops-Arnö, Håbo kommun.
Hemsida
Besök Katarinas hemsida och läs mer om hennes verksamhet och erbjudanden.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018