Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Skåne

Blekinge

Stockholms län

Kategori:

Hoppning C

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Skyrup Country Club AB, Måleböke 2589

282 91 TYRINGE

Telefon:

Mobil - 0733-68 00 61

E-post:

anna.wemlerth@live.com

Webb

Hemsida:

skyrupcountryclub.se

Facebook:

Skyrup Country Club

Camp 2014:

Information

Spring Camp 2014:

Information

Team AW:

Presentation

The Movie- Skyrup Country Club:

YouTube

Hoppträningar i Stockholm:

Träningstillfällen våren 2014

 

Anna Wemlerth
Anna Wemlerth & Skyrup Country Club
Anna Wemlerth erbjuder regelbundna träningar under vintersäsongen bland annat på Fornboda Equestrian i Stockholm och på Skyrup Country Club.Hon är verksamhetschef på Skyrup County Club, C-tränare i hoppning och har arbetat både som projektledare, i tävlingsstall och som ridskolechef.

Anna tävlade tidigare upp till 140 med olika hästar, men koncentrerar sig nu på utbildning av sina lite yngre uppfödningar, utöver hoppträningar och verksamheten i Skyrup. Skyrup Country Club är representerade i Elitserien 2014. Anna är tävlingsledare på elittävlingarna i hoppning, 2013 arrangerades bla Volkswagen Grand Prix på Sveland Arena, Skyrup Country Club.
Skyrup Country Club
Skyrup Country Club ligger utanför Hässleholm i nordöstra Skåne och är en professionell tävlings- och träningsanläggning.

Här erbjuds du ridbanor av internationella mått med modernt underlag, en hinderpark av toppklass, terränghinder och klätterträning precis intill husknuten.

Centralt och fantastiska omgivningar
Gården omfattar 40 hektar betes- och rasthagar, modernt stall och bra boende i sovsalar och stugor med vacker utsikt över Finjasjön. Skyrups golfbana, Royne Zettermans fantastiska Magic Park Stables och Hovdalas slottsområde är närmsta grannar. På gångavstånd finns en fin sandstrand med badbrygga. Utöver Camps arrangeras bland annat Elitttävlingar i hoppning, konferenser, clinics och helgkurser.
Camps
Skyrup Country Club leder Sveriges utveckling av Jump Camps för unga tävlingsryttare på både häst & ponny. Deras måtto är "Vi tror på dig. Vi vet att allt du vill - kan du också." Med målstyrd träning och några av Sveriges bästa hopptränare, föreläsare och förebilder erbjuder Skyrup Country Club ett helhetsupplägg som ger dig de bästa förutsättningarna för utveckling. Våga följ dina drömmar. Ingenting är omöjligt, bara olika svårt. Välkommen till Skyrup Country Club.
The Movie- Skyrup Country Club
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018