Veckans - tränare

Dahlqvist NiclasGrane MiaGustafsson Mathias
  Dahlqvist Niclas
  Grane Mia
  Gustafsson Mathias
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Stockholms län

Södermanland

Kategori:

Hoppning C

Unghästutbildare

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Rundholms Gård, Vansö

645 92 Strängnäs

Telefon:

Mobil - 0702-35 26 84

E-post:

sarah.nathanson@live.se

Webb

Hemsida:

www.balticshowjumpers.se

CV Unghästutbildare:

CV

 

Sarah Nathanson
Träning och utbildning
Om du är intresserad av att komma i kontakt med mig, för att träna eller för utbildning av din häst, så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.
Träningsverksamhet
Sarah bedriver sin verksamhet utanför Strängnäs i Södermanland. Här finns nu en nybyggd anläggning med stall för 8 st hästar, ny ridbana med Geo-Gum-Tex underlag och otroligt fin ridterräng. Ridhus finns inom 10 minuters skrittavstånd.

Sarah tar emot hästar/ponnys för Utbildning, Tävling, Försäljning och för alla olika årgångschampionat. Sarah jobbar enligt Flyinge modellen och av egna erfarenheter från utlandet för att få fram en hållbar sporthäst. Träningen anpassas efter varje individ och alla hästar får ett eget träningsupplägg.

Hästarna får träning i form av grundläggande markarbete, hoppning, tömkörning, löshoppning (unghästar) och ridning i terräng. Sarah tar även emot elever för träning privat eller i grupp.
.
Utbildning
Sarah Nathanson har en kvalificerad yrkesutbildning som Unghästutbildare. Hon utexaminerades 2008 från Flyinge. Sarah gjorde sina två praktikperioder hos Jos Lansink i Belgien respektive Volkert Naeve i Tyskland.

Hon har mer än två års erfarenhet från Belgien hos Jos Lansink och Tyskland hos Jörg Naeve. Där har hon arbetat som beridare och tränat/tävlat unghästar och försäljnings hästar.

Sarah tog examen för att bli C-tränare/ hoppning 2009. Har ridit semifinal i både Breeders och i Falsterbo.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2017